DarkWings

Forum klanu DarkWings

Ogłoszenie

W sumie miałam napisać coś dłuższego, jakieś wyjaśnienia ale nie wiem od czego sie zabrać. Przede wszystkim dziękuje tym, którzy byli ze mną od początku no i tym co włożyli siebie w ten klan. Nie będę wymieniać z nicków, te osoby powinny sobie zdawac sprawe kto to był.

Dlaczego? Ponieważ nie umiałam zapewnić tego co bym chciała. Zawsze starałam się kierować rozsądkiem ale widać troche szaleństwa jest potzrebne. Bez tego dalej gralibyśmy zawsze drugie skrzypce. Klan z założenia miał być dla rodziny i bliskich przyjaciół. Zachciało mi się innych ludzi i niestety nie dałam rady..

Pomimo wszystkiego nie umiem nacisnąć dissolve. Może za dużym tchorzem jestem, ale nie potrafie 1 kliknięciem zniszczyć 6 miesięcy pracy tylu ludzi. Chociaż w sumie już to zrobiłam.

Przyjaciel powiedział mi, że w sumie mogłabym oddać klan ale nie potrafie. Zachowuje się troche jak pies ogrodnika: sam nie weźmie ale nikomu nie da.
Ale nie potrafiłam. W sumie chciałam, żeby klan był taką wzajemną pomocą i miejscem na pogawędki znajomych. Nie do końca mi się to udało, jeśli wogóle.
Co teraz zrobie? Nie wiem, nie umiem rozwiązać klanu. A przekazać mogłabym tylko komuś bliskiemu i kto wiem, że nie zniszczy tego bardziej niż ja. W sumie, jak się ktoś taki znajdzie niech pogada ze mną. Może schowam ego do kieszeni i przekaze klan.
A jeśli nie przekarze? Może mi kiedyś odwali, będę próbować go podnosić. Na razie mam wystarczająco dużo powodów, żeby tego nie robić. Ale jak to sie mówi: kobieta zmnienną jest. Nie potrafie na razie podjąć żadnej decyzji.

Jeszcze raz za wszysko was przepraszam.

PS. Obiecałam, ze wspomne. Dikido założył klan. Ci co chcą niech pojdą do niego:)

#1 2007-07-05 11:30:57

Camel

Gość

Quest na 5lvl klanu

Wymagany level : 4 klanowy (+SP)
Postać : Klan (lider klanu + kilka osób do pomocy)
Lokacja Startowa : Oren
Nagroda : 5 level klanu

Większość zadania może wykonać sam lider klanu przy asyście 2-3 osób. Wyjątkiem jest pkt. 16 gdzie powinno znaleźć się min. 5-6 klanowiczów.

1. Porozmawiaj z Sir Gustaw Athebaldt (Oren). On wyśle Cię do Giran

2. Porozmawiaj z Martienem (Giran). Martien poprosi o zebranie:

- Thunder Wyrms eggs (jaja wyrm),
- Drake eggs,
- Blitz Wyrm,
- Mist Drake,

3. Poluj na Thunder Wyrms i Drakes.
W sumie powinieneś zebrać 20 szt. jaj, 10 szt. Thunder Wyrms eggs i 10 szt. Drake eggs. Potwory te znajdują się w środkowej części Dragon Valley.

4. Znajdź Corps of Fritz (leżące ciało bezgłowego krasnala). Prorozmawiaj z nim a ukażą się questowe potwory, które po zabiciu wyrzucą 4 szt. jaj Blitz Wyrm.

5. Znajdź Corps of Lutz. Porozmawiaj z nim a pokażą się questowe potwory, które jak poprzednio należy zabić. Wyrzucą 6 szt. jaj Blitz Wyrms oraz 4 szt. jaj Mist Drake.

6. Znajdz Corps of Kurtz. Po rozmowie z nim znów jak wcześniej ukażą się questowe potwory, którymi musisz się zająć. Wypadnie 6 szt. Mist eggs i Brooch dla jego brata.

Tutaj uwaga: Na róznych serwerach wypadają różne ilości jaj u powyższych bezgłowych ciał. Należy dążyć do tego , aby uzbierać po 10 szt. każdego rodzaju (najlepiej spojrzeć na zakładkę quest w grze alt+i). Nam się zdarzyło, że jednego jaja brakowało, wtedy musieliśmy pójść do odpowiedniego ciała i jeszcze raz porozmawiać, aby zdobyć brakujące jaja z questowych potworów.

7. Wróć do Head Blacksmiths Kluto (Giran). Otrzymasz od niego Black Anvil Coin.

8. Wróć do Martiena (Giran) a potem udaj się do Sir Gustawa (Oren).

9. Porozmawiaj z Balthazarem (Hunter Village).

10. Teraz czeka Cię wyprawa do Giant Cave. Poluj na Lesser Giants Soldier i Lesser Giant Scout. Musisz uzbierać 10 szt. Titan Powerstones i 10 szt. Nebulite Crystals. Uważaj, Powerstony często są połamane (Broken Powerstones). Ty musisz mieć 10 szt. całych - nie uszkodzonych. Po rozmowie z Balthazarem otrzymujesz receptę, która pozwala z połamanych Powerstones zrobić kompletne części, jednak na serwerze gdzie robilismy tego questa nie wiedzieć dlaczego ta recepta nie działała.

11. Wróć do Balthazara a potem idź znów do Sir Gustawa.

12. Porozmawiaj z Sir Eric Rodemai (Aden)

13. Porozmawiaj z wiedźmą Cleo (Aden) - jest za mostem na wschód od Aden w kierunku cmentarza.

14. Wróć do Sir Eric Rodemai.

15. Udaj się na cmentarz i zabijaj Grave Guards (są przy końcu cmentarza - prawie przy wyjściu na Forbidden Gateway) dopóki nie wypadnie 6 szt. kluczy Grave Key.

16. Weź kilku dobrze uzbrojonych klanowiczów i idź na północ cmentarza (tóż przy wejsciu). Znajdź Imperial Gravekeeper i zabij. Potwór w akcie desperacji będzie Was teleportował do pobliskiej kaplicy, gdy będzie miał już mało HP. Gdy lider go już zabije wypadnie z niego skrzynia Imperial Coffer. Do jej otwarcia posłużą Ci klucze, które wcześniej zdobyłeś.

17. Udaj się do Sir Eric Rodemai, potem do Sir Gustaw Athebaldt i daj mu Scepter of Judgment. Otrzymasz 250k SP i Proof of Aspiration.

18. Teraz pozostaje Ci tylko udać się do szefa krasnali aby podnieś level klanu.

PS: Pamiętać należy, że każdy questowy potwór musi zostać zabity przez lidera klanu. Pomagać mogą klanowicze, lecz ostateczny cios musi zadać lider.

#2 2007-07-14 18:12:17

Szycha

Smocze Skrzydło

3134457
Punktów :   

Re: Quest na 5lvl klanu

bla

<edytująca Metis> CO TO ZA SPAM??? Będę następne kasowac;P

Ostatnio edytowany przez Metis (2007-07-14 18:25:25)

Emylka - RB 1+
specjalny atak wrzask, potężne uderzenie, rzut przedmiotami
drop pilot do telewizora (najczęściej używany jako broń miotająca)
=_=

#3 2007-07-15 19:38:10

xXTomasz zwany STFU Xx

Smocze Skrzydło

4118328
Call me!
Punktów :   

Re: Quest na 5lvl klanu

Bla ! a wiecie jak teraz leca dropki questowe .. xD z kazdego moba niafff !

SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM

Ku chwale Ojczyzny !        Niafafafafa ?

Stopka forum

RSS