DarkWings

Forum klanu DarkWings

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

W sumie miałam napisać coś dłuższego, jakieś wyjaśnienia ale nie wiem od czego sie zabrać. Przede wszystkim dziękuje tym, którzy byli ze mną od początku no i tym co włożyli siebie w ten klan. Nie będę wymieniać z nicków, te osoby powinny sobie zdawac sprawe kto to był.

Dlaczego? Ponieważ nie umiałam zapewnić tego co bym chciała. Zawsze starałam się kierować rozsądkiem ale widać troche szaleństwa jest potzrebne. Bez tego dalej gralibyśmy zawsze drugie skrzypce. Klan z założenia miał być dla rodziny i bliskich przyjaciół. Zachciało mi się innych ludzi i niestety nie dałam rady..

Pomimo wszystkiego nie umiem nacisnąć dissolve. Może za dużym tchorzem jestem, ale nie potrafie 1 kliknięciem zniszczyć 6 miesięcy pracy tylu ludzi. Chociaż w sumie już to zrobiłam.

Przyjaciel powiedział mi, że w sumie mogłabym oddać klan ale nie potrafie. Zachowuje się troche jak pies ogrodnika: sam nie weźmie ale nikomu nie da.
Ale nie potrafiłam. W sumie chciałam, żeby klan był taką wzajemną pomocą i miejscem na pogawędki znajomych. Nie do końca mi się to udało, jeśli wogóle.
Co teraz zrobie? Nie wiem, nie umiem rozwiązać klanu. A przekazać mogłabym tylko komuś bliskiemu i kto wiem, że nie zniszczy tego bardziej niż ja. W sumie, jak się ktoś taki znajdzie niech pogada ze mną. Może schowam ego do kieszeni i przekaze klan.
A jeśli nie przekarze? Może mi kiedyś odwali, będę próbować go podnosić. Na razie mam wystarczająco dużo powodów, żeby tego nie robić. Ale jak to sie mówi: kobieta zmnienną jest. Nie potrafie na razie podjąć żadnej decyzji.

Jeszcze raz za wszysko was przepraszam.

PS. Obiecałam, ze wspomne. Dikido założył klan. Ci co chcą niech pojdą do niego:)

#1 2007-06-23 20:13:26

Szycha

Smocze Skrzydło

3134457
Punktów :   

Kontakt

Nie wiedziałem gdzie to załorzyć... myślałem nad "Handlem" ale jakoś wybrałem to ;D

No więc jak już napisane jest w temacie trzeba mieć kontakt poza "growy" bo jak kogos nie ma w grze a jest na gg a chce sie isc w pt to mozna napisac

no więc moje gg to 3134457
numer telefonu to 500602297
Email szymon00003@wp.pl (nie piszcie bo nie wiem czy jeszcze istnieje ale chyba tak)

no i możemy podać info o nas

np ja mieszkam koło Elbląga, moje zainteresowania to piłka nożna (gdybym nie skręcił kostki grał bym na coca-cola Cup ), Lineage2 no i oczywiście najważniejsze... dziewczyny ^^, mam 16 lat lubie browarki i winka za wóda nie przepadam (chyba, że góralską ><) dobrze ucze sie z fizy i infy (z wf nie mozna sie uczyc wiec nie wymieniam )

no to tyle czekam na wpisy ;P

Ostatnio edytowany przez Szycha (2007-07-27 11:25:09)

Emylka - RB 1+
specjalny atak wrzask, potężne uderzenie, rzut przedmiotami
drop pilot do telewizora (najczęściej używany jako broń miotająca)
=_=

#2 2007-06-24 17:25:44

Metis

Administrator

Punktów :   

Re: Kontakt

Hmm, w takim wypadku też napiszę coś o sobie:]

moj kontakt:
gg: 4565115 na razie nie dziala bo mi system padl... ale przeinstaluge go gdzies... za tydzien
mail: metis@vp.pl (dziala na pewno )
tel: dla zaufanych:> najlepiej kontakt przez brata lub koga^^

Mieszkam... trudno wyczuć bo przez ostatnie 4 lata zamieszkanie zmieniałam mnóstwo razy. Obecnie studiuje we Wrocławiu na Akademi Medycznej- Analityke Medyczna.
Moje zainteresowania to: manga&anime, fantastyka i RPG i większą część rzeczy która ma z nią związek. Jestem wredną istotą, która denerwuje wszystko co się rusza. I jestem marudna i nie wiem jak ludzie ze mną wytrzymują:] Ale pozatym można się ze mną dogadać i jestem na tyle przekupna, że jestem w stanie ugiąć się do pewnych spraw.
Jestem uzależniona od komputera i książek. Pozatym lubie pisać opowiadania, rysować i bawić się projektowanie stron www. (jak mam natchnienie). Diioobra już. Styknie:D

dw. Metis

dw. Metis

#3 2007-06-28 12:22:46

xXTomasz zwany STFU Xx

Smocze Skrzydło

4118328
Call me!
Punktów :   

Najlepszy kontakt to TS ...
gg: nie uzywam .. bo mi sie znudziło
tel: 508187985
email- omg2xx@gmail.com
moj ulubiony moment w L2 : Jak poraz pierwszy byłem na siegu ^^

Mieszkam kilka km od Tarnowa, robie www, filmy flash jak czuje natchnienie i kiedyś kleciłem muze xD. Mam lat 17  i w l2 pykam od 1 gim. Lubie sie napić browca,czasem wódki. Nie pale nie biore xD .Żyje sobie na luzie

SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM

Ku chwale Ojczyzny !        Niafafafafa ?

#4 2007-06-28 14:28:48

Rino

Bezskrzydły

Punktów :   

Jestem sobie Rino i mam zaszczytna funkcję bycia chłopakiem Metis.
Gram w L2 od niedawna , ale pierwszy kontakt miałem z grą na L2c2 na dragonie.
Moje hobby to wkurzanie Metis(łaskotanie Jej czego nie znosi); mam 21 lat i obecnie mieszkam i studiuje we Wrocławiu [z Metis (studiujemy co innego)]. Kontakt ze mną albo na L2 a najlepiej przez Metis.

#5 2007-07-07 21:23:51

Wigor

Kurze Skrzydełko

Punktów :   

Ja wszyscy to wszyscy xD

Kontakt
gg:4712131 - zawsze niewidoczny ale wiadomosci odczytuje
tel:607294206 - najpewniejszy sposób skontaktowania sie ze mną

Co o mnie. Mieszkam 40 km o Tarnowa, tak jak Tomek. W zasadzie to chodze z nim do klasy :d. Co oznacza że mam 17 lat, chodze do Technikum elektronicznego. Najbardziej lubie grać w piłke i pić piwo. Oprócz tego interesuje mnie elektronika, komputery itp. To chyba tyle. A... papierosy i narkotyki uważam za syf!!! W życiu nie miałem fajki w ustach a jak mnie ktos czestuje papierosem to mu daje za przeproszeniem w ryj wiec nie radze... Teraz to juz chyba wszystko co wypada mówić, reszty wole nie podawać do publicznej wiadomosci gdyż są to moje prywatne sprawy.

#6 2007-07-13 16:44:14

xXTomasz zwany STFU Xx

Smocze Skrzydło

4118328
Call me!
Punktów :   

przepraszzam bardzo ja mieszkam 30 km od tarnowa  xDD

SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM SpaM

#7 2007-07-13 19:27:27

Zabujca

Bezskrzydły

Punktów :   

Cze wszystkim jestem Dawid ale nikt tym sie nie zraża i wszyscy mi gadaja Franek nie pytajcie dlaczego!
Mieszkam nie daleko Tarnowa praktycznie tam gdzie Wigor i Tomek.
Lubie grać w piłke nożną wręcz uwielbiam słucham death metal,Black metalu,Trash metalu ,dlatego pewnie ten nick w grze,wiadomo lubie wręcz uwielbiam Rpg ,na kompa mam opsesje jak bym dzien nie siedzial na kompie to newiem .... , mam problemy z ortogafią więc sie nie dziwcie że bedzie pełno byków,lubie se czasem wypic piwko i wodka tez nie pogardze a tak wogule mam 17 lat,i zaczelem grac w lineage 2 moze miesiac ale ta gra mnie wciagnela zaje... dobra jak by ktos chcia cos wiedziec
to
email moj :  franiu4@vp.pl
aha jeszcze jedno na emile czesto nie zagladam!
Nara

#8 2007-07-13 21:09:34

satelka

Nietoperze Skrzydło

Punktów :   

hmm co tu duzo gadac
kom. 608848636
gg ale za czesto nie jestem -3987995

Gdybym myslala tak szybko jak mowie moglabym zostac mlodszym synem Eistain'a. Pod presja moge wyciagnac to co chce. Mam tendecje do czestego marudzenia, ale tylko pomarudze i tak to zrobie. Mowie prosto z mostu co lezy mi na sercu i tak powinno byc. Draze tematy do upadlego. Jak czegos nie zrozumiem musi byc mi to powtorzone kilka razy bo jak nie to zaczne marudzic, obraze sie, zacznie tupac noga i krzyczec. albo spiewac. Wybuchowa bardziej niż kinder niespodzianka . Uparta jak osioł. Krzyczy bez celu, denerwuje się bez celu, denerwując innych ja sami pewni już przypuszczacie również bez celu. Moim ulubionym wyrazem jest:antropologirfolozoikonimorfiliczny. Lubie powiększać słownictwo języka polskiego. nie myśle zbyt często, ale może to i dobrze, bo nie wiem co by się wtedy działo na świecie.  Lubie denerwować  Szymona i przedstawiac swoje racje poprzez wyładowanie całej mojej energii gardowej na jego uszach dobra starczy. SKONCZYLY SIE DOBRE CZASY

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam  spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam  spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
                                                                            BLA BLA BLA

#9 2007-07-14 07:23:45

Szycha

Smocze Skrzydło

3134457
Punktów :   

satelka napisał:

Gdybym myslala tak szybko jak mowie moglabym zostac mlodszym synem Eistain'a.

xD niegdy mi nie mówiłaś, że jesteś CHŁOPAKIEM a co tu pisze? xD xD

Emylka - RB 1+
specjalny atak wrzask, potężne uderzenie, rzut przedmiotami
drop pilot do telewizora (najczęściej używany jako broń miotająca)
=_=

#10 2007-07-14 08:42:12

xXTomasz zwany STFU Xx

Smocze Skrzydło

4118328
Call me!
Punktów :   

Draze tematy do upadlego. Jak czegos nie zrozumiem musi byc mi to powtorzone kilka razy bo jak nie to zaczne marudzic, obraze sie, zacznie tupac noga i krzyczec. albo spiewac. Wybuchowa bardziej niż kinder niespodzianka . Uparta jak osioł. Krzyczy bez celu, denerwuje się bez celu, denerwując innych ja sami pewni już przypuszczacie również bez celu.

heheh ... ostra xD

#11 2007-07-14 10:24:25

satelka

Nietoperze Skrzydło

Punktów :   

Oj Szymuś Eistain nie miał córki

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam  spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam  spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
                                                                            BLA BLA BLA

#12 2007-07-14 14:47:32

Veruis

Nietoperze Skrzydło

5328971

Gadu-gadu: 5328971 (Tak czesto siedze, ze jak mnie zlapiecie to uwazajcie sie za szczesliwcow ; ])

Koma: I tak nie pamietam

E-mail: veruis@op.pl

Co by tu omnie powiedziec, pozatym ze jestem bratem Metis i mam przechalapane?

mam 14 lat, mieszkam w Klcuzborku interesuje mnie... Komputer ^^. Lubie czytac ksiazki fantasy, jak rowniez grac w gry RPG .

"Nie wiem co sie ze mna dzieje... Slonce przyslaniaja chmury czarne jak smoła i tak samo gęste... Z dnia nastała ciemność. Wtedy nagle rozblyska anielskie swiatlo i wszystkich nas oslepia. Obraz stopniowo sie wyostrza i czuje moc... Potezniejsza niz kiedykowiel. Zerkam na wojownikow, widze ze trudniej im utrzymac swoja bron. Usmiecham sie. Nadszedl czas zemsty."

#13 2007-07-14 22:33:12

satelka

Nietoperze Skrzydło

Punktów :   

tak patrze i nikt tu z nas na gg za czesto to nie siedzi xD

BLA BLA BLA

#14 2007-07-15 08:04:30

Metis

Administrator

Punktów :   

Bo gg przeszkadza w L2. A ja jak mam czas to gram....xD

dw. Metis

dw. Metis

#15 2007-07-15 08:20:26

xXTomasz zwany STFU Xx

Smocze Skrzydło

4118328
Call me!
Punktów :   

dokladnie ..ja na gg wchodze raz na 4/3 dni  .... zeby spr. wiadomości i wylanczam bo gram .. a maila odwiedzam jak ..wysyłam cresty do metis  XD cał moje życie kreci sie kolo l2 oczywiscie jak gram .. bo jak mam przrve to nic nie robie ...sory za bledy ale choruje po wczorajszym XP ...leee... zle sie czuje .... i najgorsze jest to ze malo pamietam z tego co sie wczoraj dzialo ..

Stopka forum

RSS