DarkWings

Forum klanu DarkWings

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

W sumie miałam napisać coś dłuższego, jakieś wyjaśnienia ale nie wiem od czego sie zabrać. Przede wszystkim dziękuje tym, którzy byli ze mną od początku no i tym co włożyli siebie w ten klan. Nie będę wymieniać z nicków, te osoby powinny sobie zdawac sprawe kto to był.

Dlaczego? Ponieważ nie umiałam zapewnić tego co bym chciała. Zawsze starałam się kierować rozsądkiem ale widać troche szaleństwa jest potzrebne. Bez tego dalej gralibyśmy zawsze drugie skrzypce. Klan z założenia miał być dla rodziny i bliskich przyjaciół. Zachciało mi się innych ludzi i niestety nie dałam rady..

Pomimo wszystkiego nie umiem nacisnąć dissolve. Może za dużym tchorzem jestem, ale nie potrafie 1 kliknięciem zniszczyć 6 miesięcy pracy tylu ludzi. Chociaż w sumie już to zrobiłam.

Przyjaciel powiedział mi, że w sumie mogłabym oddać klan ale nie potrafie. Zachowuje się troche jak pies ogrodnika: sam nie weźmie ale nikomu nie da.
Ale nie potrafiłam. W sumie chciałam, żeby klan był taką wzajemną pomocą i miejscem na pogawędki znajomych. Nie do końca mi się to udało, jeśli wogóle.
Co teraz zrobie? Nie wiem, nie umiem rozwiązać klanu. A przekazać mogłabym tylko komuś bliskiemu i kto wiem, że nie zniszczy tego bardziej niż ja. W sumie, jak się ktoś taki znajdzie niech pogada ze mną. Może schowam ego do kieszeni i przekaze klan.
A jeśli nie przekarze? Może mi kiedyś odwali, będę próbować go podnosić. Na razie mam wystarczająco dużo powodów, żeby tego nie robić. Ale jak to sie mówi: kobieta zmnienną jest. Nie potrafie na razie podjąć żadnej decyzji.

Jeszcze raz za wszysko was przepraszam.

PS. Obiecałam, ze wspomne. Dikido założył klan. Ci co chcą niech pojdą do niego:)

#1 2007-08-09 10:00:30

koperson

Kurze Skrzydełko

Punktów :   

Quest 65 lvl na beast farm

Wczoraj siedzialem prawie cala noc na beast farm... jest tam quest na 65 lvl trzeba zabijac 120 mobkow 1/2 hp (ode mnie sana hita i niektore 2 hity) calego questa robie w niecale 10 minut ... wiec biore buffy z CH i potrafie zrobic okolo 2 questow na buffach

Quest jest latwy i dosc szybki dla nukerow

Nagroda jest do wyboru (sam mozesz wybrac co zechcesz) 90 Mold Glue , 30 Mold Hardener , 60 Mold Lubricant , 90 Asofe , 60 Enria , 90 Thons

Nazbieralem tego od groma wczoraj zrobilem kilkanascie razy ten quest !!wiec zachecam do zmobilizowania sie nukerom w klanie na 65+ lvl do robienia tego questu!!

Z tego questu wyciagnalem wiecej matsow niz nie jeden spoil Mi osobiscie robi sie go bardzo przyjemnie i szybklo ;p jakos robilem go kilkanascie razy pod rzad i mi sie nei znudzil xD (bialy potwierdzi) xD

Prosze o odp. co wy na to

#2 2007-08-09 10:54:07

Metis

Administrator

Punktów :   

Re: Quest 65 lvl na beast farm

Ja tam siedze odkąd miałam 65,01%. Swietny sposób na zarabianie: zrobić quest i sprzedawać na rynku. Tylko w ten sposób zarobiłam na dwa ostatnie hełmy.

dw. Metis

#3 2007-08-09 12:13:03

Biały

Bezskrzydły

Punktów :   

osobiscie nie lubie tego qwesta bo sie musze strasznie nabiegac za tym malym badziewiem.ale mi zrobienie tego qwesta zajmuje okolo 40 minut a koper go robil w 10 minut.wiec sadze ze kazdy z nukerow po 65 jest w stanie go zrobic raz w tygodniu

#4 2007-08-09 12:36:16

koperson

Kurze Skrzydełko

Punktów :   

Ja go bede robil ciagle ciagle ciagle narazie mi sie znudzilo expienie ... a ten quest szybki wiec sprawia satysfakcje wykonanie questu a wykonuje go w chwile wiec jakas radosc mam xD

Apropo tych matsow to mialbym prosbe Metis .... Podalabys jakie z tych matsow najbardziej by sie przydaly do klanu , ktore z nich czesciej wybierac , ktorych jest dosc brak w CWH

Ja bede go robil do oporu az mi sie znudzi (ale anrazie sie nie nudzi i bardzod dobrze) i w zwiazku z tym ze tlye matsow bede dostarczal to moze jakies DC zlozymy ? ;> dla Ciebie i dla mnie ]:-> moze jakies heavy dla bialego ?? P

Stopka forum

RSS