Wczoraj siedzialem prawie cala noc na beast farm... jest tam quest na 65 lvl trzeba zabijac 120 mobkow 1/2 hp (ode mnie sana hita i niektore 2 hity) calego questa robie w niecale 10 minut ... wiec biore buffy z CH i potrafie zrobic okolo 2 questow na buffach
Quest jest latwy i dosc szybki dla nukerow
Nagroda jest do wyboru (sam mozesz wybrac co zechcesz) 90 Mold Glue , 30 Mold Hardener , 60 Mold Lubricant , 90 Asofe , 60 Enria , 90 Thons
Nazbieralem tego od groma wczoraj zrobilem kilkanascie razy ten quest !!wiec zachecam do zmobilizowania sie nukerom w klanie na 65+ lvl do robienia tego questu!!
Z tego questu wyciagnalem wiecej matsow niz nie jeden spoil Mi osobiscie robi sie go bardzo przyjemnie i szybklo ;p jakos robilem go kilkanascie razy pod rzad i mi sie nei znudzil xD (bialy potwierdzi) xD
Prosze o odp. co wy na to
osobiscie nie lubie tego qwesta bo sie musze strasznie nabiegac za tym malym badziewiem.ale mi zrobienie tego qwesta zajmuje okolo 40 minut a koper go robil w 10 minut.wiec sadze ze kazdy z nukerow po 65 jest w stanie go zrobic raz w tygodniu
Ja go bede robil ciagle ciagle ciagle narazie mi sie znudzilo expienie ... a ten quest szybki wiec sprawia satysfakcje wykonanie questu a wykonuje go w chwile wiec jakas radosc mam xD
Apropo tych matsow to mialbym prosbe Metis .... Podalabys jakie z tych matsow najbardziej by sie przydaly do klanu , ktore z nich czesciej wybierac , ktorych jest dosc brak w CWH
Ja bede go robil do oporu az mi sie znudzi (ale anrazie sie nie nudzi i bardzod dobrze) i w zwiazku z tym ze tlye matsow bede dostarczal to moze jakies DC zlozymy ? ;> dla Ciebie i dla mnie ]:-> moze jakies heavy dla bialego ??
P